Måndag

Det känns konstigt, på onsdag går jag in i tredje veckan som änka på jobbet. Då J fortfarande är sjuk. Han var hos läkaren tidigare idag. Tog mer prover och fick mer musik. Han ska låtabli att prata och att hosta, det river upp det ansträngda i halsen och stämbanden.
Förmodligen ett virus... Och då kan han heller inte få penicillin.
Håller tummarna för att det blir bättre snart. Dels för att han blir rastlös av att inte ha ork eller möjlighet att göra något och för att vi inte har så mycket utbyte av varandra. Han kan inte prata, knappt, vi kan knappt prata med varandra och vi kan heller inget göra,han vistar och slemnar och har ont i halsen, vi kan inte ens pussas, eller skeda bär vi ska sova, så fort han blir varm över bröstet så hostar han ihjäl sig.
vardagssysslor: jag tvättar och dammsuger, stackarn blir ju typ trött av att gå ner på toaletten och upp igen...
Så det går inte att ställa krav på att han ska göra något... Men jag får massor gjort på tid där vi annars umgås, pratar eller myser.

Nu gnäller jag igen. Jag är btw så trött att mitt ansikte typ kokar... Vet inte vad jag ska göra åt det. Har ingen feber. Hettar som fan på kinderna typ som allergisk reaktion...

Kl 21.30 och jag funderar på att gå och lägga mig...
Jobbar 9.30 - 16 i morgon och likadant på onsdag. Har ledigt på torsdag och jobbar hela helgen....

God natt!

Fredag

Jag ber om ursäkt för dålig uppdate!
Vi försöker som sagt dra ner på telefon/och dator...
Plus att denna vecka har jag jobbat tre stängningar och har varit helt slut, då jag sovit dåligt på nätterna.
Johan har hostar lungorna ur sig och sovit dåligt pga det och att han somnat av medicinen på dagarna och då sovit kortare på nätterna. I torsdags fick jag spänningshuvudvärk på jobbet.
Vaknade med huvudvärk som framåt 11 tiden utvecklats till migrän.
Min chef sa att mitt ansikte tappat all färg och ögonen krymp och jag såg spyfärdig ut.
Det var jag. Det var hemskt. Men vi skulle ha "utvecklingssamtal" och jag såg verkligen fram emot det.
Gick tidigare i väg till m-berg där vi skulle träffas och köpte migränspray, det och lite mat. 1 timme senare var jag nästan som ny.
Mötet flöt på bra men tog en evighet då vi båda gärna flyter ut på olika ämnen.

Har haft en sån jävla energi sen nya organisationen och allt börjar flyta på bra. Kollegorna är kanon, närmsta chefen lika så. Schemat kan jag inte klaga på då Jag fått många möjligheter i och med det.

Nu ligger jag däremot ner bäddad i soffan med två filtar och Smilla nerbäddad i knävecket. Helt slut i kroppen efter migränen. Käkarna värker, ett område i bakhuvudet värker fortfarande, dunkar och ilar varje gång jag rör mig. Men snart ska jag sova och hoppas att helgen inte blir förstörd av sjukdom, trotts att mannen knappt blivit bättre :/ <3

Hörs vi i morgon?

/S <3

Måndag

Dagen har varit berikande. Ställde klockan redan kl 8 och låg och mös med tjejerna. Efter frukos kl 10 kom Jossan och plockade upp mig och vi gav oss i väg till nya kumlabadet.
Simmade 24 längder vilket är 600 m vilket kändes bra då vi gjorde detta i lugn takt och med mycket prat :) bastade med balsam i håret och bytte om i lugn och ro lagom när vi var klara ringde Emma och hon var klar i skolan och på väg hem. Mötte henne på salladsbaren och sen tog vi kaffe hemma hos henne, blev.kvar tills hennes Oskar kom hem, väl hemma lagade jag mat åt min sjukling.
Nu ligger jag i soffan och lyssnar på hans ansträngda andningen när han sover. Och inte kan vi prata med varandra heller då han har så mycket röst. Jag pratar och han får grymta.

/s