Måndag

Ledig måndag efter jobbad helg.
Helgen har varit katastrofal....
Otrevliga kunder, mycket att göra!

Hatar folk som vill ställa på en, eller ställa emot väggen för att man är tjej.

Det har inte varit något stort utan mest bara undertoner men många små motgångar tar mer energi än man tror.

Lördag till söndag natt vaknade jag upp i panik av att jag nog drömde, men fick för mig att typ en vägg rasade, sen kunde jag inte somna om, kl var runt 2.30 och vi 5 väckte jag Johan och vi förflyttade oss ut till vardagsrummet och kollade på tv tills det var dags för mig att åka och jobba så söndagen var jag än mer lättretlig :/

Johan åkte tidigt till jobbet i morse, jag tror han sysslar med någon sorts omvändpsykologi, precis när han åkte sa han, ta det lugnt idag och sov länge, vila och kolla på tv och återhämta dig.

Vaknade strax innan 8 och gick upp och gjorde kaffe och diskade av lite när jag ändå stod där, annars hade jag tagit min kopp och gått.

Har lite att plocka och fixa med idag och försöker få tag på min vän Emma.D så jag kan få ett uppehåll i plockande och kanske bjuda över mig själv på en kaffe :)

Jag saknar mina små! Så tomt utan dem...

Kram

Fredag

Och jag jobbar kväll.
Det bästa med dessa fredagar (försöker tänka på det positiva) är att det kommer ut nya avsnitt av Alex&Sigges podcast och även av Hannah&Amandas fredagspodden

Så i morse började jag med Alex&Sigges pod och en kopp kaffe.
Fredagsmys och kvalitets tid.

Fick hem en huskatalog igår och herregud vad mysigt det är att bläddra, drömma och planera! Framtidsplaner!

Har ju även glömt säga att jag har blivit ljusare i håret, trotts de första tafatta försöken, två-tre slingningar till så är jag tillbaka till min vanliga färg och kan sen bara låta det vara, tills nästa infall...

Jobb-helg som sagt, men vi gör det bästa av det!

/S

Torsdag

En vecka för sent!

Sitter i soffan nu och tittar på Molanders på svtplay på paddan.

En iPad hobby jag har!

Titta på en massa inredning på nätet och önskade för allt i världen att huset var klart och 100 000 kr satt på kontot och bara kunde användas till inredning.

Men så är det ju inte och jag är ändå orkeslös...

Idag hade jag sovmorgon till 8, låg kvar i sängen och pillade på telefonen till strax efter 9, pratade med mamma och vi beslutade att vi inte orkade ses, då ingen orkade ta sig.
Men när Johan kom hem så åkte vi in iallafall, mös med katterna, tog en promenad på 8 km och mamma bjöd på sallad på salladin.

Väl hemma ligger vi ni som döda sälar.

Inget av intresse... I know.
Imorgon får vi reda på vem som tar över efter Johan, som arbetsledare. Spännande!

/ S