V 9 (8+6)

I morgon går vi in i v 10, två siffriga.
Anledningen till att jag inte skrivit så mycket här är dels rädslan över att något ska hända, och så har jag varit så fruktansvärt trött och illamående både morgon och kväll att det enda jag gör nu om dagarna är sover, jobbar, sover och försöker få i mig bra med lunch få det är enda målet som verkar gå bra.
Sen har jag inte velat försagt mig.

Vi ville först vänta till de "säkra" veckorna kommit (v12) men eftersom vi redan i v 8 fick göra ett tidigt ultraljud som visade ett starkt hjärta och en bebis som var välutvecklad för sina få veckor så valde vi att gå ut offentligt.
Vi ska heller inte göra något KUB-test så även om vi väntat hade vi inte haft något mer att visa ;)
Jag/vi är också väl medvetna om att det fortfarande är kritiska veckor, och att även om man går in i säkrare veckor så kan 1000 saker hända.
Men vi har längtat och kämpat efter detta plus i 2 år, så om det inte går vägen kommer vi bli helt förstörda och då vet ni varför.

Jag läste ett sjukt bra ordspråk och detta lever jag efter nu "Ta ut glädjen i förskott. Det enda som kan hända är att du varit glad i onödan."

Finns ingen mening att oroa sig, går det vägen så har jag slösat bort så mycket av vår efterlängtade graviditet.

Ja just och så fyller jag ju 25 idag :) weeiii

/S

Måndag

1 v och 1 dag :)

Ledig idag efter att ha jobbat hela helgen, lönehelg och fyllt med folk. Och av någon anledning kommer alla idioter ut. Med konstiga frågor och inte är de trevliga heller. Men visst jag har haft trevliga kunder också :)

Var i väg till vct och lämnade prover inväntar svar på fredag. Det tog 1 1/2 timme, det var jag och 50 pensionärer där 7.45 i morse.

Sen tog jag bussen till m-berg och mötte upp mamma. Jag fyller ju år på onsdag och istället för saker jag inte vill ha brukar vi ta en dag och jag får plocka ihop lite kläder eller saker jag behöver eller vill ha.
Idag blev det lite kläder. Inför sommaren och det kommande dopet då vi blir gudföräldrar/faddrar till lilla prinsessan Lykke <3

Nu ska jag ta hand om min sjuka man som har åkt på dubbelsidig öroninflammation och måste äta penicillin i 5 dagar och Max dos av Alvedon. Älskade <3

/S

Söndag

Och det blir veckoinlägg som det ser ut nu. Jag har massor att skrivaren inget konkret så det får förbli ett litet tag till.

Vi har haft en fantastisk helg.
Tagit det lugnt och myst.
Vi var i stugan hos mor&far i helgen. Åt gott och sov ut ordentligt. Inte gjort någonting alls.

Blev än en gång så jävla sugen på att åka utomlands. Först var tanken att åka utomlands över jul men då ville. Vi helst åka med några andra, typ Johans syster Petra, men där var vi sent ute och det har redan bokat och planerat med andra. Sen gick all semester åt innan jul så jag har ingen semester kvar då. Men inte gråter jag för det för nu har vi varit inne och tittat på resor och hittar en massa prisvärda resor till Grekland.

Och jag drömmer mig bort och har nog egentligen bestämt oss ;) men vi får se och räkna lite på det.
Just nu känns det som att en Greklands-semester med han jag älskar mest ligger på högre prio än altan, iaf just nu...

Kommer väl tillbaka när vi bestämt oss :)

Puss / S