Blyhuvud!

Fattar inte hur huvudet kan vara så tungt, och kroppen så omedgörlig. Tungt att förflytta kroppen. Allra tyngst är det att tänka :/ tur jag har bra arbetskamrater och en bra avdelningschef som underlättade arbetsdagen för mig. Lyckades också träffa på bra kunder, trevliga och lättsamma med frågor jag kunde besvara utan att tänka :)

Efter avslutat arbetspass kom hjärtat och hämtade mig, och väl hemma hade han redan gjort klart maten. Fick baconlindad kycklingfilé med pesto i. Ungsstekta grönsaker och en fetaostcrème.

Nu har vi iaf krupit ner i sängen, jag fryser och tänker sova i full pyjamas + att jag har en varm Smilla liggandes på magen. Hon har varit helt konstig senaste veckan, lämnar knappt min sida när jag är hemma, sover flera timmar under täcket, varje natt. Ska ligga i knät eller helst bäras runt på armen. Och så pussas hon <3 mammas hjärta <3
Lillan är framme också, men hon myser ju helst med husse.

Ska nu joina min man och hans snarkningar och välkomna john blund.
Natti Natti / S <3

Ännu en dag

Känns som tiden springer ifrån mig lite ibland. Jag tog mig iaf friheten att ta sovmorgon idag, då jag redan i morse när hjärtat åkte till jobbet, kände att huvud och kropp inte vill samarbeta.
Mitt lilla hjärta Smilla, samtyckte med matte och har myst ner sig under täcket, tätt intill mage och bröst och värmer mig.

Hade ju som sagt Meja på besök igår, vi målade lite, letade efter katterna, mös med Smilla, som för övrigt är helt kär i Meja. Låter henne bära runt på henne och ska ligga i hennes knä när hon sitter i soffan. Massa mys! Inge strul där inte ;)

Sen åkte vi på hudvårds information, spännande och lärorikt. Mycket baskunskaper har man ju, men produktinfo går aldrig att få för mycket av :).

Ska alldeles snart göra mig i ordning för ett kvällspass på jobbet. Men sängen är alldeles för skön och perfekt uppvärmd!

Take care / S <3

Ledig?!

Ja, jag vet att jag sagt det förut. Vi gillar att ha saker att göra, det är sällan vi "bara" har en ledig dag hemma, bara jag och Johan. Så även denna dag.
Just nu är vi på väg till svärföräldrarna, fika och brädspel, för att sedan i eftermiddag åka till jobbet och hämta hem sängramen som älskling gjorde på sin lediga tid i helgen. Sen får vi besök av lilla Meja som ska få vara med oss medans mamma och pappa ska in och planera för bröllopet :) sen blir det lite taight om tid då vi ska på hudvårdsinformation hos Ullis.

Så fullt upp med andra ord, som tur är, är vi lediga i helgen och då har vi inte planerat något annat än arbete i badrummet.

Men, ibland kan jag tänka att det vore skönt med ledigt, bara ledigt. Sen i nästa sekund har jag ändå planerat upp all min lediga tid. Så är det! ;)

Take care / S <3