3 januari

Fick spännande post idag. Ett läkarbesök och en save the date "inbjudan" 😍

Vi har jullov, jag och tjejerna och Johan kommer och går. Han är ju inte ledig men öppettiderna hos hans kunder är ju lite oregelbundna och de behöver inte jätte mycket hjälp i mellandagarna. Vardagen kommer igång mer nästa vecka när han åker till Danmark på konferens. Jag och tjejerna startar vår vardag den 16 januari med skola och förskola. 

I går var Julia och barnen här och hon och jag åkte sen in till Mio, rusta och chili utan barn och kikade lite på rean. 
Ska kika på lite tavlor och dyl på nätet ikväll, nu när vi börjar bli klara med renoveringar så ska jag börja få in detaljerna som gör det till ett hem. Tex vill hag beställa födelsetavlor av tjejerna från personligfödelsedagstavla.se och några prints till sovrummet. Har ju glömt att visa ersovrummet 

Bilden är inte ens i närheten av hur bra det blev i verkligheten, men vill ha två prints i strl typ 50x70 med mässingsram över sängen, en ny fönsterlampa och ev att jag flyttar in min rosenskärm (blomma), som har börjat knoppa om, men i en mässings kruka  och lite små detaljer i mässing, sänglamporna är i antik mässing. Taklampa är en vit eos vita

I dag var vi och åt lunch hos min faster, gav henne lite försenade julklappar. I morgon ska Johan iväg så jag och tjejerna går över till Erica och hennes tjejer och leker. 


Ska uppdatera er med lite bilder från jul och nyår och Freya 3 års kalas 😂🙈😍

Mellis ifrån idag, varsin avocado 😂
Freyas andra gång på bio, denna gång ihop med kompisen Alma, de såg Bamse ich häxan
Freyas 3 års kalas, innan alla kom
Maten vi serverade på nyårsafton Carpaccio, surf & turf ((oxfilé och hummer) risotto med kantareller, sparris med bacon och rödvinssås, nutellaoizza med färsk frukt och bär
Tjejerna med kusiner på julafton i Köping

Gott nytt år

välkomnar 2017. I år kommer vi överraska på flera sätt, nyheter kommer flöda projekt kommer starta, projekt ska bli klara. Av de jag kan berätta är typ att jag kommer ha kompletterar mitt gymnasie så mycket det går, har ju redan ett fullständigt betyg från gymnasiet men behövde komplettera för att öka chanserna att komma in på universitet. 


Orkar inte skriva allt 2016 bjöd på men detta år fyllde Thea 1 år och Freya 3 år. 
Freya slutade med nappen och jag kan nog våga säga att hon är blöjfri. Vi startade på riktigt pott/toa träningen när vi gick på jullov 22 december, sedan dess har hon bara haft blöja på nötterna, på julafton och en gång när mamma och pappa var till affären. Men de ggr använde hon inte blöjan utan sa till och gick ändå på toaletten/pottan. Det har skett 3 "olyckor" och alla har innehållit bajs, hon har nog svårt att kontrollera det men även det har blivit bättre och alla tillfällen och ggr idag har hon varit på pottan. 
Vår stora tjej. Även Thea är intresserad av toaletten och pottan och var och varanna dag vill även hon prova och någon gång i veckan lyckas det komma lite kiss på rätt ställe. 

Vi ser framåt! I maj under Theas och min födelsedag åker vi med mina föräldrar till Samos och bor på all inclusive med Bamseklubb. Tjejerna är redan taggade. 

Vi hörs om några dagar 💋

Glömde ju skriva några löften. Så nu uppdaterar jag er igen: 

1. Mindre mobil tid hemma
2. Äta mer vegetariskt och när jag äter kött äta svenskt och från närområden Och äta mer grönsaker.
3. Bli bättre på att sortera och kompostera 
4. Röra mer på mig. Träna. 
5. Dra ner drastiskt på socker och annat
 skit.

Har ni några löften?