Ahhjj

3!!!! Inlägg har jag skrivit idag! Men sen raderas de när jag glömt sparat eller dyl. 

Vi har haft kalas för Thea, jag har fyllt år, och det har varor morsdag. 

Får uppdatera er imorgon! 
Har iaf inte glömt er! 
Puss 


100 saker att göra 24 maj

Precis, 100 saker att göra! 
Vi lämnade Freya på dagis, tog en promenad med tjejerna och Erica till Ica, handlade det jag kom ihåg (glömde såklart kaffe 😩) 
kom hem och Thea var trött, nu sover hon och jag hamnade i soffan. Börjar få känning av huvudvärk men har inte tid. 
Skulle behöva passa på att rensa och städa på freyas rum, stöda bort trasiga plast leksaker och trams, städa undan sånt hon vuxit ifrån och som sen kanske kan flytta in i Theas rum när det är klart. 
Plocka undan i vardagsrummet. 
Vika 4 maskiner tvätt som jag tvättade igår men inte vikt. 
Baka det sista till kalaset i helgen. 

Imorgon (i natt) fyller hon 1 år vår yngsta kärlek! 
Tänk! 1 år! Kan inte fatta det. 

Hon går och springer för fullt, hon pratar och kan vissa ord, hon fattar en massa, är matglad och älskar folk ❤️

Kl 12 idag kommer em tjej och vill köpa vår Emmaljunga. Lite nervös! Älskar den vagnen men Freya vill ju helst gå eller cykla och dem står mest hemma och dammar. 

Men, eftersom jag panikade, och har lite separationsångest från Emmaljungan så spontan köpte jag denna 

På blocket. 
En utifallatt vagn. 
Freya går ju tex inte på dagis på hela sommaren och om/när vi ska på utflykt typ ner till kumlasjön och bada i plaskis så kanske hon inte orkar cykla, gå eller stå på brädan. 

Nej, men ta tag i dagen kanske? 
 

22 maj söndag

Så var helgen över. 
Vi har ändå hunnit med massor. 
I fredags åkte Johan två vändor till tippen med sten, vi gjorde oss sedan i ordning och besökte Bauhaus och sen åkte vi in till saluhallen och åt burgare på käk ihop med Emil. 

I lördags vaknade jag till dukat frukostbord, Johan hade bakat scones och lagt upp kvarg och bär varvat i ett glas. Min fantastiska man! 
Vi åkte ännu en sväng till Bauhaus och sen lastade vi släppet fullt med grejer som är mammas och pappas och åkte ut till stugan med dem, vi blev kvar ett tag, min lillebror var där och han fyllde år i fredags så vi hade med ett paket. 
Vi grillade och åt mat, tog en promenad efter maten och tog på tjejerna pyjamas så de kunde somna i bilen på vägen hem. De somnade och vi kunde lyfta över dem till deras sängar. 

I morse var Johan till Ica när se öppnade kl 7 och vi dukade frukostbord tills han kom hem, under helgen har Johan varor massa vändor till tippen med diverse sten och skräp från trädgården, han har även satt igen med trall under terrassen. 
Vi väntar på bättre väder så vi kan olja terassen. 
Vi åkte sen om till min mosters lägenhet och flyttade ut det sista som skulle ut till min mormors stuga. Åkte dit och fikade, tjejerna åt lunch. 
Fick med Emil hem som kunde hjälpa Johan att "riva" en mindre mur, medan jag gick över till Emma med barnen, Emma barnvaktade och jag klippte hennes och vår gräsmatta. Sen åt vi taco och nu har Thea precis somnat och Freya försöker göra allt för att hålla sig vaken. Men hon ger nog upp snart.