Kryssning

Haft en kanon kryssning med underbara "nya" tjejer och min fina Jeanette :)
Ska ge er en recension någon dag men det får bli kortfattat idag för tiden på bussen ska utnyttjas till att sova ikapp förlorad sömn.

Men jag ska yttra mig om folks beteende (inte betende hos någon av våra 22 tjejer, utan de andra resenärerna) Det är avskyvärt! Hur gifta män/kvinnor åker på sådana här kryssningar och dricker så djävulskt mycket att de inte kan sköta sig i vare sig tal eller uppförande! De kladdar, häver ur sig saker till höger och vänster och är så jävla uppenbara! De ska hitta någon obetydlig (utseende, personlighet dyl. Spelar ingen roll) ligga med och sen åka hem och tala om för frun/mannen att alla andra gjorde si och så, men inte jag inte. Blir så jävla besviken på mänskligheten. Skäms å deras vägnar.

Något som också gör mig jävligt irriterad och förbannad är dessa äckliga killar/män/gubbar som tror (oavsett kryssning eller vanlig utekväll på en krogen var som) att bara för att man är ute och dansar så är det okej att gnida sitt skrev mot en, eller kladda med händer överallt. Blev en del knuffar och kraftiga utskällningar från min sida. På folk med detta beteende.
Varför i helvetet kan man inte bara få gå ut och roa sig med att dansa och skratta med sina vänner? Varför skulle det betyda att någon har "rätt" att kränka någon på det sättet? Jag vill fan inte bli kladdad på av någon jävla random som tror att det är okej! Det är respektlöst!
Gå och dö!

/S <3

Hem och mysa med min underbara man som inte har ett respektlöst beteende, utan är världens bästa! Verkligen saknat han när kontrasten blir så tydlig så är jag så lycklig över vad vi faktiskt har! Jag vill bara vara med dig! <3

Torsdag

Akta er! Idag är jag inte att leka med. Bitter, sur och på ett för djävligt morgonhumör. Funkar inte med sådan här veckor där allt går i ett och man aldrig hinner bara vara hemma och andas en kväll. Jag älskar att ha mycket att göra, många järn i elden, många bollar i luften, you name it! Men det går ibland ut över mitt morgonhumör och sömn. Knappt sovit någonting i natt, tyckte det var varm och jobbigt trotts att fönstret var öppet :/ mm sträckning i ryggen gjorde sig påmind, smärta och stelhet.

Jaja, nog tjatat om stackars mig ;) är på jobbet nu, tidigare även idag, men i morgon blir det sovmorgon! Innan vi drar på kryssning, o jävlar den som ringer och väcker mig!

Take care / S <3

Super-onsdag

Jajjemen. Idag bär det av till Nyköping och ännu en super onsdag :) like it! Behöver det då vi inte kunde åka förra veckan och med tanke på att jag missar lördagens halvdags seminarium :/
Å andra sidan ska jag ju göra något fantastiskt kul,

Tjej-kryssning, jag och 29 st till kommer bli toppen! Undrar om man orkar med något spa på lördagen ? Jaja.

Var ju som sagt i Stockholm med mamma i måndags, hittade en massa snyggt, hittade en jätte snygg orange tröja grovt stickad, men när jag provade den hade det gått en liten maska över ena bröstet och det syns ju så väl på den typen av tröja så den fick va :/ köpte ett par orangea pumps istället, hihi sjukt nöjd, måste hinna gå in dom bara, så jag kan ha dem på fredag :)

Btw så är ju detta en dag då jag är på jobbet "för" tidigt. Johan började 6.15 och jag 7.15

Åter gå till att läsa nyheter kanske?

Take care / S <3