Fredag

Och jag har under två dagar fuskat ordentligt med kolhydrater, och mår för jävla dåligt, huvudvärk och illamående. Men vad hade jag väntat mig?
Back to basic!
Blir ännu stenhårdare kost i helgen.
Fan, jag som hade lyckats så jävla bra! 9 veckor med lchf och vågen visar minus 6 kg och huvudvärken borta, illamåendet borta, sötsuget borta, sover bättre på nätterna och är gladare och har mer energi. Och så sabbat jag det.
Jag har många runt omkring som också äter lchf kost men alla säger att de inte är lika strikta som jag, jag tycket inte själv att jag är jätte strikt finns faktiskt de som inte äter kolhydrater alls. Men tidigare när jag "fuskat " har jag ätit morötterna i Kina maten eller haft tomater i salladen, och då känt mig väldigt skyldig. Men som sagt back to basic.

Och nästa vecka kör Jennifer och jag igång och tränar, weiii nu kör vi! Ju mer träning ju mer förbränner jag och vem kan vara ett bättre stöd en tjejen som det inte ens syns på att hon fött fram en av världens sötaste knubbisar ;)

Nu har jag just kollat klart på DHW och då är det dags att göra sig i ordning för jobbet. 12-20 idag.

/S

Torsdag

Snart dags att bege sig till jobbet. Börjat 12 idag.
Lite upp och ner idag. Men jag orkar inte beklaga mig mer! Jag måste se framåt, jag klara inte en dipp till.

Igår hade jag en ledig dag. Vaknade och åt frukost, plockade lite och mös med mina små. Runt lunch kom Patrik och hämtade upp mig (så jag slapp gå i snöovädret). Eftermiddagen spenderades med han, Jennifer, Loui och Siri. Mys!

Jobbhelg men sen på måndag ska jag och mamma åka till Stockholm och fönstershoppa, mor&dotter tid! <3

/S

Läs insändaren under, snodde bilden från fina Bettan.

Söndag

Helgen springer iväg.

Och jag blir irriterad på att när jag påbörjar skriva ett inlägg och sen blir jag upptagen av annat och gör det emellan och när jag sen ska fortsätta på det inlägget är det borta.
Så nu orkar jag inte uppdatera er om hela helgen igen. Så kortfattat:

Lördag
Johan vaknar as tidigt, typ 6-7.
Strax efter 9 lämnar vi hemmet.
Tvätt av bil, strosande på marieberg, möta Petra&Jimmy på bauhaus, ytligare en sväng på marieberg, Toys'R'Us, Elgiganten och mediamarket. På kvällen var bordet bokat på grekisks kollgrills baren.
Hemma runt 21 efter en heldag i lönehelgens tecken. Men fantastiskt sparsamt! Klapp på axeln för att hålla i pengarna. Fönstershoppa kostar ingenting.

Söndag
Johan vaknar om möjligt ännu tidigare 5-6 och själv trotsar jag vaken-mongot<3 kliver själv upp runt 8 (ändå tidigt för en söndag) kl 9 rör sig baby mot bauhaus för att köpa delar till badrummet, frukost/brunch runt 11 och sen är vi båda tillbaka på bau. Lunch med Tobbe och sen storhandling på maxi. Plocka upp och köra hem pappa, hem packa upp maten, ut till Petter, fixa och trixa, kebbabsallad och något som tydligen heter ishockey... ;)

Fick även två nya böcker av Katrin zytomierska, "Dags att bli smal, Lchf, på mitt sätt" och "Sött och annat gott".
Så ikväll bakades det cheescake Lchf-stile och tittades på solsidan.
Räkningar betalda och månadens budget lagd, Skönt att vi inte längre ligger +/- 0 utan kan röra oss lite. Årsskiftet, då ska vi vara på + igen.
Bara att hålla ut!

/S