And now...


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife, in my windpipe
I can't breathe but I still fight, while I can fight
As long as the wrong feels right.

Can we pretend that airplanes
In the night sky Are like shooting stars?
I could really use a wish right now...

/S <3

Gnäll och oro

Haha böra att börja veckan med det?!

Igår på jobbet låste sig ryggen, eller svanskotan, jag vägrar tro att det har ned graviditets men det verkar som att jag få ge mig på de punkten :/ ska se om jag kan försöka få tag på ett gravidbälte redan nu så jag kan slippa ha ont, det liksom låser sig mitt i svanken och strålar smärta ut som om svanskotan var mitten, får stanna upp hejda steget jag skulle ta, gå ett steg bakåt för att "låsa upp" låsningen och sen fortsätta framåt.

Har 8 dagar kvar sen ska jag se om det blir bättre under semestern.

Nu till oron, jag oroar ihjäl mig över om vi är gravida eller ej, om det slutat växa om hjärtat slutat slå. Vi har ju gjort ett tidigt ultraljud som visade att allt var bra, embryot (som det då var) hade fastnat på rätt plats och utvecklat de delar den skulle och hade ett starkt tickande hjärta, allt detta såg vi ju med egna ögon, men nu har det gått 5 veckor sen det ultraljudet och jag har färre symtom (utom ryggen då) och det är 4-6 v kvar innan det stora rutinultraljudet.
Magen har växt lite så även brösten, men det är ju svårt att säga då jag lever i min egen kropp hela tiden, vågen visar fortfarande på -minus även om jag stått still i två veckor, och folk säger att jag ser smalare ut i ansiktet och över axlarna.

Så jäkla tråkigt att oroa sig över om det är på väg att gå åt helvete eller inte :/
Jag hade ju hoppats att så fort det dör pluset visade sig skulle jag bara må bra och njuta över att äntligen få vara gravid, och det skulle jag ju verkligen kunna göra då jag mår toppen, mycket bättre än innan jag blev gravid (bortsett från ryggen) men då blir jag orolig över att inte ha symtom, trotts att barnmorskan sa att en del helt enkelt bara har enkla graviditeter.

Jaja nog tjatat om det.
Ledig idag och jag är i sommarstugan och tänker bara vila hela dagen, vila bort ryggontet!
Och så är jag så sugen på frukost nu, kl är 8 och jag har varit vaken sen Johan åkte strax innan 6. Så det är väl hög tid för frukost, får färska ta mig ut på en och annan promenad också :)

/S

God morgon!

Midsommardag och Johan vaknade strax efter 5 och jag runt 7. Somnade tidigt igår, runt kl 21 skulle jag tro.

Midsommar började på jobbet med jobb från 8.30-14.00 tänker inte ens säga något om det, då blir jag bara upprörd och irriterad igen.

Efter det åkte vi direkt till Köping, där middagsbordet var nästintill färdigdukat, med allt från lax -gravad -varmrökt, prinskorv, köttbullar, sill i mängder -egen inlagda -senap -fransk -matjes strömming till brieost inlagda gurka, marinerade tomater och Janson.
Lovar att jag missat hälften ;)

Känns som om det skulle vara lunchtid nu fast kl bara är 10, men det är väl bara för att man gick upp tidigt ;)

Idag blir det lite ärenden i Arboga-Köping ev Västerås sen ska vi mysa med Johans systerdotter och kvällen spenderas ute i stugan i mullhyttan.

Mamma och pappa är på någon spansk-ö åkte igår och moster och killarna åker till Turkiet på söndag, för oss är det bara några veckor kvar innan vi strosar på en grekisk strand, jag och mannen i mitt liv och magen! Min fantastiska lilla blivande familj <3 gulligull!

Nu ska jag göra mig i ordning, ja just vi köpte en uppblåsbar madrass, igår och det var det bästa köp på länge. Fantastisk!

/S