Fredag

Och jag glömde skriva Igår att nu är vi inne i vecka 27... 3 veckor kvar till v 30.

Btw är det 12 veckor till julafton, 11 veckor till lucia och 9 veckor till 1 december... Sjukt hur mycket man kan dela upp tiden som är kvar ;) i del mål, något mer att se fram emot i väntan på...

Igår blev det lunch på stan med hela min familj, det har inte skett på, hm, 1-2 år?! Pappa, mamma, lillebror och jag. Sushi-buffé! Åh så lycklig jag var! 
Sen åkte pappa tillbaka till jobbet och lillebror på kurs, mamma var ledig så vi tig en liten sväng på stan, inte det enklaste, staplandes på kryckor, efter en gata blev det fika för att vila ryggen och sen ytligare två affärer innan jag kastade in handduken och gavupp, fick med lite bebiskläder hem iaf :) mamma köpte lite nytt till liten. Och jag som gillar färg, valde turkost, vilket jag tycker är neutralt och funkar oavsett vad som väntar i mun mage. Men tydligen formulerade jag bildtexten konstigt så fick lite kommentarer om att "färg passar alla" "det är vuxna som bestämmer pojkigt och flickigt" "varför skulle en tjej inte kunna ha turkost"
Vilket inte alls var min tanke!
Jag valde ju turkost i detta fall, och första köpet var jeans och body med marinblåa ugglor. Är det någon som på allvar tror att jag valt detta dör att jag hoppas/tror att det är en pojk och om det skulle vara en tjej, tror de jag skulle släng/sälja/inte använda det då?
Hade jag inte tyckt att det "funkade" för båda könen hade jag väl inte valt just det?!
Det jobbiga blir ju att man måste förklara något som för mig var rätt självklart i och med själva bilden.

Nog om det!

Hör och häpna, men idag ska vi slå igång värmen (?!?!?) jag vet! Är du sjuk i huvudet tänker ni (som känner mig) ni hade 16 grader i december förra året. 
Japp, men ny blir det lite varmare här hemma. Inte 25 grader kanske, men lite underhållsvärme så det ligger på 18-19 när man vaknar, istället för tolv ;)

Snart ska jag till sjukgymnasten, vilket verkligen behövs, fruktansvärt stel, trött och värk sen igår, har iofs varit på gång hela veckan. Sen ska jag möta upp Lina för lunch, hämta ut babybox på babyproffsen och köpa hem värmeljus. 
Tanken var att jag behövde få hem katt mat och kattsand, men kom på mig själv nu, hur skulle det gå till? 

Hoppa in på kryckor och putta ut 10kg kattsand i kartong och en säck med 10kg mat?! Haha kan se jävligt roligt ut om inte annat...
 Får lösa de på annat sätt...

Trevlig fredag!
Onsdag

Jaha, och vad har jag gjort på morgonen? 

Vi börjar väl med att Johan sov i Köping i natt, sparar pengar på färdmedel och jag skulle ju ändå bort. 
Var hos moster en sväng igår kväll och tittade på rock of ages. 

Kom hem strax innan 22 och det blir liksom konstigt, tomt, kallt och tyst. 
Visste inte hur jag skulle göra, gå och lägga mig fast jag inte var riktigt trött? Slå igång tvn och Zappa lite innan jag upptäckte att jag faktiskt var trött?

Igår var det dessutom kallt ut! Och bör tvn eller lamporna inte varit på hemma på hela kvällen, var det lite kyligt även inne. Ja, men jag vet! Jag sa att det var lite kyligt! Ni andra hade frusit ihjäl, haha... Men men. Fönstret är fortfarande öppet i sovrummet och jag sov fantastiskt i natt med endast ett toalettbesök, vaknade iofs fler ggr när jag behövde vända på mig (inte lika lätt med magen i vädret) och varje gång har jag fått en hälsning från vårt älskade barn på insidan, två knuffar och någon spark varje gång jag vaknat. Så himla mysigt <3

I morse var det så där perfekt, lagom varmt under täcket och jätte kyligt utanför, sådär så man överväger att tt ligga kvar i sängen hela dagen!
Vaknade strax innan 8 och puttade på Smilla så hon kom in under täcket istället för att ligga utanpå det, mys. Ännu varmare och mysigare. Bebis sparkade, Smilla kurrade och tryckte huvudet och kroppen ännu mer mot min magen. Super mysigt! <3

Sen strax efter 9 gick vi upp, tog sovmorgon :) åt frukost, blev cornflakes med blåbär från sommarstugan, hårt bröd med leverpastej, ett glas äppeljuice från svärfar (utan tillsatt socker) och en kopp kaffe. Super start!

Vad gjorde jag sen? 

Jo, för jätte många månader sen, typ när vi var i v 10 hittade jag en sida som radat upp olika sidor och ställen där man kan få hemskickat och hämta ut gravid/baby boxar med prover och saker till bebis. 

http://www.minbebis.com/gravidpaket.html

Där är adressen, så jag fyllde i de som var gratis.
Och jan ny hämta ut en babybox på babyproffsen 
En baby to Be box på apoteksgruppen och får ett startpaket från pampers
Hemskickat även ett från allt för föräldrar, ska in och besöka libro och se ,
Den länken funkade inte riktigt. 

Så himla mysigt. Så ni gravida och nyblivna föräldrar , in och läs om det är något paket ni inte hämtat ut.
<3 ska starta dagen nu med att diska. 

/Sofie

Tisdag

Inatt var det bättre, hittade ett sätt att sova på så det inte sträckte, drog och brände i huden, musklerna och revbenen. Sov fruktansvärt bra med två vaknande och toalettbesök och lite knövlande av kuddar.

Eftermiddagen igår spenderade jag med Emma, Jossan och lilla Tyra <3
Så roligt att få vara lite social. 

Idag har jag inte vaknat riktigt. Måste se till att diska och plocka lite, sen för vi se. Ryggen är inte okej riktigt utan skulle behöva vilas. 

/S