16 augusti

Blir ett snabb inlägg. Sitter vid datorn hemma och ska snart iväg på min första lektion i naturkunskap.

Idag åkte vi ifrån stugan, jag och Freya. Freya började kl 9 och jag åkte hem och förberedde, gick igenom material och kurslitteratur. har fått mina böcker nu med saknar en.
börjar 13.30 idag.
Johan hämtar Freya kl 15 och jag slutar 15.30.
Thea är kvar hos mamma och pappa i stugan.
Imorgon följer dem med hit, mamma, pappa och Thea.
Lämnar Freya även kl 9 i morgon. Börjar själv kl 12 och mamma och pappa hämtar Freya typ 14-15.
visst hade jag kunnat haft henne hemma nu eftersom mamma och pappa redan är barnvakt åt Thea, men hon säger själv att hon vill till dagis/föris. och vi vill få in lite rutiner innan allt drar igång på riktigt för nästan precis när allt blir som "vanligt" så kommer hon byta från sin förskola till den Thea ska börja på.

Jaja så är det. Skrev ju engelska test förra veckan. 101/123 blev resultat och då svarade jag inte på 3 frågor. Men testet hade hon inget att anmärka på utan jag låg bra till inför kommande kurs.
Nu måste jag hänga tvätten innan jag går.

Vi håller på att fila lite på en lösning till arbetsplatser hemma som också kommer ge oss mer utrymme och mer förvaring, så snaaart kan jag involvera även er.

Puss <3

13 augusti lördag

Så igår började jag. I torsdags kväll åkte jag hem ifrån stugan. Var hemma vid 21. Plockade fram och iordning. Tog en lång dusch och "fräschade", rakade benen och dyl. La mig i en tom säng i ett tomt hus.
Vaknade upp ensam, kokade kaffe, tittade på Nyhetsmorgon och njöt.

Jag började kl 8.30. Nu är jag supertaggad för denna termin.
Kommer att plugga
Svenska, engelska, matte, naturkunskap och religion.
Tror allt är ifrån sista året på gymnasiet. Usch så man ångrar nu att jag struntade i skolan och levde i mitt destruktiva förhållande där vi gjorde slut och bråkade oftare än det var bra och vi var ihop.

Men! Nu är jag iaf väldigt taggad, och tycker det är skönt att få ett år på mig att komma in i pluggandet igen, herregud! 10 år sedan jag började min sista hösttermin i skolan.

Schemat är okej.
Måndag 12-15
Tisdag 12-16
Onsdag 11-15
Torsdag 8-10.30 och 12-15
Fredag 8-10 och 12-14

Typ, sen är det ju självklart självstudier. Så jag som kommer plugga 100% det räknar de som heltid alltså 8h/dag.

Skönt är att jag kan lämna tjejerna
Kl 9 måndag, tisdag och onsdag.
Och sen 7.30 på torsdag och fredag och förhoppningsvis kommer vi kunna hämta dem 15.
Eftersom jag börjar sent måndag-onsdag och har stora hål torsdag-fredag så hoppas jag kunna plugga det jag ska då och slippa så mycket kvällar och helger som möjligt.

Lite av min ångest inför hösten har släppt nu. Nu är jag ner taggad. Nu är det bara tjejernas inskolning på nya föris/dagis som ska klaffa och falla på plats, samt transport för mig för att smidigt kunna lämna/hämta tjejerna och själv ta mig till skolan.

11 augusti torsdag

Nu har vi fått tillbaka lite rutiner, även om vi inte kommer få ordentliga rutiner förens september/oktober.
Johan började jobba i måndags och Freya gick tillbaka till föris/dagis på 15 h. Denna vecka blev det måndag, tisdag och onsdag 9-14, onsdag-fredag kväll är Johan borta på konferens så jag tog med tjejerna ut till mamma och pappas stuga. Imorgon (fredag) börjar jag plugga, ska läsa komvux nu i två terminer för att komplettera och läsa upp betyg från gymnasiet.
Så jag lägger tjejerna i stugan hos mamma och pappa ikväll och åker sen hem och sover. Duschar och fixar inför imorgon och så åker jag ut imorgon när jag är klar.