I hopp om....

I hopp om att bli på bättre humör sitter vi nu i bilen på väg till Västerås, och veckans affärsmötet. Jag hoppas för allt i världen att det piggar upp.

Trött på mig och trött på min kropp!
Att den inte vill som jag vill och att den motarbetar.

Har annars umgåtts mycket med bästa Emma idag. Hon piggar upp om något!! Så lycklig ihop med dig! <3

Och min bästa make så klart! Du gör mig lycklig <3

Tisdag

Så har jag krupit ner under täcket i vårt sovrum, det är lite kyligt och rått här inne, fönstret står öppet på glänt och jag hör hur regnet faller ner utanför, och känner mig lugn och harmonisk. Jag har en varm mysig kisse liggandes på benen och jag känner hur även dom trivs i detta kyliga, råa mörker vi går mot. Jag blir lugn harmonisk och en varm underbar känsla sprider sig i magen. Välkommen Hösten! Jag älskar dig! <3

Jag gillar alla årstider men jag älskar som sagt hösten. Jag blir lycklig, pirrig i magen, på strålande humör, jag sover bättre, allt blir bättre.

Just nu tittar jag på filmen skicka vidare (pay it forward) jag tittar för att filmens mening och underton är fantastisk och för att slutet är så jävla jobbig att jag gråter hejdlöst och högt, det är så skönt att få gråta ut ordentligt!
Mitt hjärta ligger och snarkar bredvid, men han ska ju också upp snart, han får iofs hjälp med snarkandet av Smilla <3
Jag ska alldeles snart stänga av tvn och somna till ljudet av hösten och njuta och önska att detta blir den bästa hösten någonsin <3

/ S

Måndag morgon

Irritationen ligger tjock i mitt sovrum.
Blev väckt ggr två, Kohan åkte i väg tidigt runt halv sju, ingen fara, räknat med det, somnar om på direkten, 30 min senare kommer ett sms. Av en person som vet att jag är ledig kunde inte somna om, och 20 min senare kom ännu ett sms av ännu en person som vet att jag är ledig.
Men men, gnälligt, jag vet, stäng av telefonen om du vill sova. Men då sover jag inte av oro att det händer något.

Hade iofs inte gjort något om det varit sms av någon som inte vet eller som inte har koll på hur man jobbar.

Ska just kliva upp och starta en utbildnings cd samtidigt som jag diskar, runt lunch blir det promenad med Anna <3

En kopp kaffe på detta så är jag människa sen ;)

/ <3 S