Still onsdag

Sovit från och till hela dagen, hade massa saker att göra, tyvärr är det än svårare att kliva upp när huset är iskallt och att diska tar ca två timmar istället för 30 min, då jag måste värma nytt vatten hela tiden, kan inte heller slänga alla kläder i tvättmaskinen för det torkar typ aldrig när det är kallt. Ja jag vet, buhu, I-lands problem.

Fick mig även en släng av kolhydratsabstinens i form av illamående och huvudvärk, bara att stå ut tills det går över! Men det är hemskt!

Uppdatering på lchf-fronten
Det går kanon, under ska ni få en heads up på vad vi ätit hittills :) Johan hade sin släng med abstinens i helg och blev som en PMS-bitch, hugg på allt och gnällde, ni som träffat honom under en bilfärd när han är hungrig kan bara dubbla det beteende så förstår ni ;)
Han kanske inte hade den mest förstående fru heller då jag inte kunde sluta skratta åt hans små utbrott och hade svårt för att ta det på allvar.

Så jag undrar vad jag skrivit om hittills?
Sallad på Marieberg i lördags?
Lördagskväll blev det entrecote med vitlöksfyllda gratinerade skogschampinjoner, smörstekt sparris och squash samt bea och brie.

Söndag:
Frukost: äggröra och baccon
Lunch: rester från entrecoten
Middag: helstekt anka med blomkålsmos

Måndag:
Frukost: turkisk yoghurt med blåbär,tranbär, solrosfrön och pumpalärnor.
Lunch: grillad kyckling, keso, paprika och brie
Middag: köpt kebabsallad utanbtomat med extra pfeferoni.

Tisdag:
Frukost: Turkisk yoghurt med valnötter
Lunch: makrill på burk, avokado, gröna oliver med kärnor och brie
Middag: köttfärssås med broccoli och squash

Onsdag:
Frukost: turkisk yoghurt med valnötter och kaffe med grädde
Lunch: avoccado med baccon till efterrätt några matskedar jordnötssmör (försöker stilla sötsuget och illamåendet)


Nu väntar jag på att baby ska komma hem så vi kan planera kvällens middag om jag och huvudvärken inte sover oss igenom den med :/

Ska försöka ta mig till mamma och pappa sen för att duscha. Blir så omständligt varje gång man känner att man behöver en dusch, om så ens för att bli varm :/

/ S <3

Onsdag

It takes a fool to remain sane...

Precis så känns det, jag måste vara lite dum i huvudet som orkat med alla motgångar senaste året och än är det inte slut.
Jag var helt säker på att denna månad skulle det vända, då skulle det bli ljust och börja gå åt rätt håll. Som jag kämpat och planerat och försökt få det att gå ihop.
När bilen för några månader Sen gick sönder så hittade vi rätt snabbt en skaplig billig lösning i det som blev min lilla röd clio, den kostnaden var inte medräknad från början men så här är väl livet? Oväntade utgifter, fine, bita ihop och vända på kronorna två månader till, vad hände då, sista månaden gick värmepannan sönder, så sista tre veckorna har vi endast haft kallvatten och ingen värme, ibland är det 7 grader i köket när vi vaknar, fick hitta oss en pelletsbrännare snabbt, även det en kostnad som inte skulle komma riktigt än, vi väntar nu på att de ska komma och installera den, innan vi kan få värme och varmvatten igen, som om inte detta räckte så sa jag för någon vecka sen att det vore väl som grädde på moset om kylen la av också, och i söndags, vad hände? Kylen gick sönder!
Vilket iofs går rätt så bra då vi faktiskt har kylskåpskallt köket.
Men för varje månad som går som jag hoppats och räknat på att denna månad skulle bli bättre,

It takes a fool to remain sane.

Jag biter ihop och hoppas och tror att när det här året är över så kommer även allt detta vara över, då kan jag/vi återgå till det "normala" för det kan aldrig bli sämre än detta år.

/S <3

Lördag morgon

Och nu ska vi alltså ha börjat med lchf. Igår blev det ingen frukost allså, vilket var inte allt för bra. Till lunch blev det en halv grillad kyckling, brieost och grönpaprika, och kvällen avslutades med taco utan bröd, chips och tomat.
Tyvärr fuskades det med att dricka julmust.
Så idag kör vi ordentligt,

Började dagen med te och turkiskyoughurt med valnötter och en mix som finns på Ica med blåbär, tranbär, solrosfrön och pumpalärnor.

Ska alldeles snart iväg och hjälpa Selma och Chris att packa flyttningen.

Återkommer ikväll med uddateringar på mat ;)

/S <3