26/27 mars

Kl är 00 om 2 min (när jag börjar skriva) jag har varit helt slut hela dagen. I typ en vecka nu har Vincent tagit morgon vid kl 5 vilket iofs blev kl 6 igår 🙏 men ändå, sen ammar han 4ggr/natt-upp till 1 gobg i timmen... oftast somnar han om på en gång men varannan var tredje natt vaknar han till 2-3 ggr och behöver sövas om, omsövningarna tar Johan då jag ändå vaknar och är vaken alla gånger han vaknar och ammar, men vaknar någon av tjejerna är det jag som nattar om dem (om de inte specifikt ropar på Johan och han inte nattar Vincent) 

Så nu har jag ångest över att lägga mig och veta att om högst 6 h måste jag vakna, och på de 6h kanske jag (om jag har otur) får 40 min hel sömn per timme. Heja mig! 

Hoppas på bättre väder imorgon så jag kan rasta påsklovstjejerna ute. 

(null)

Han har börjat bitas också, vårt lilla monster, han har inga tänder än men biter ändå hårt som satan, sen skrattar han gurglande och busigt varje gång jag skriker "aj!" 

Jaha, god natt då! 
#1 - - Adele:

Uff, relaterar till sömnbristen. Sådär är det här med och vi kör samma sak med att pappan får natta om. Alexis har inte heller några tänder men biter ner så hårt att jag ser stjärnor. Men föddes inte Vincent med tänder? Vad hände med dom?

Svar: Precis, Vincent hade 2 tänder när han föddes. Den ena lossnade på förlossningen när bm undersökte dem efter första amningen. Den andra drog de ut på tandkirurgen när han var 3 dagar, vi har dem i en liten medicin burk på hans rum 😂🙈
Sofie