Jul

Den här hösten! Har ni märkt att jag varit frånvarande?! Så mycket i skolan! Nästa vecka är det äntligen över! Har prov kvar imorgon och prov på måndag och två inlämningar i morgon... avklarat antal prov och inlämningar senaste veckorna. 


Vad händer annars? 

Freya fyller 3 år idag! Vår stora tjej! Herregud! Denna höst! Vad har den gjort med vår bebis?! Nu kan man prata med henne. Hon svara och förstår och hon kan själv svara och prata hela meningar och förklara saker 😍 3 år och så klok och duktig! 

På kortet ovanför är hon nyfödd, 1 år, 2 år och nu 3år ❤️ 


I onsdags drabbades vi av magsjuka och tjejerna får stanna hemma till på måndag. Men så de klättrar på väggarna! 

Thea har också varit på sin 1.5 års kontroll och var 84.5 cm och vägde 12.4 kg, stor och lång tjej, följer sin kurva exemplariskt... pratade på som en galning på BVC så sköterskan frågade om vi någonsin fick en syl i vädret hemma, det får vi ju knappt men mest pga av den stora tjejen vi har och den lilla är mer eller mindre ett eko... 

I söndags har vi til Kolmården, vi träffade bamse och Freya hade lagt sina nappar ingen liten pappkartong/presentpåse (kvar sedan lördagens kalas för Freya) hon slängde dem på bamse och sen fick han en high-five. 


vi fick fylla i en lapp och snart kommer det ett brev på posten från bamse som tackar för napparna 😍 hon kommer bli överlycklig! Inte en enda gång har hon frågar efter napparna. Eller jo, i bilen på vägen hem frågade hon om två speciella nappar en med "lillekatt" och "lillemus" aldrig hört henne säga så om dem men det var det hon menade. Då sa vi bara att dem fick ju bamse . Inget mer om det.  Sen inte ett knyst! ❤️😍😉 stora tjejen. Dags att sova nu. Hör av nigs natt igen!