24 februari

Var 14:e dag är väl helt okej ändå? 
(null)

Dessa 3, jag är så lyckligt lottad som har dessa 3, och lyxen i att de var just dessa 3. 
De är fantastiska ❤️ som jag älskar dem. 
Vi är inne på 3:e veckan hemma. 
Första blev jag hostig och snorig. Veckan efter hade freta fått feber, låg kring 38 på dagen och 39-40 under natten. Någon dag senare fick Thea feber. Sen kom hostan och snoret även till dem. Helgen kom och från ingenstans   Började lillebror hosta och snora, febernsteg och han åt eller sov inte som han brukade. Fick ett mail om att ett barn på tjejerna förskola (även i deras grupp) fått rs-viruset. Så jag blev nojig. Googlade symtom på 1177 och satt sedan i kö i 80 min innan jag kom fram och fick prata med dem. Blev rekommenderad att åka direkt in till barnakuten. Så vid 00.30 åkte vi. Det gick snabbt när vi kommit in. Virus hade han men inte rs utan "vanligt" förkylningsvirus, ev påbörjan till halsfluss, över 39 graders feber. Vi fick åka hem men skulle ge starkare alvedon och amma varannan h och blev han sämre skulle vi in igen, även jag fick feber och blev superdålig denna dag. Men 4 dagar senare var vi bättre. Denna vecka har vi varit feberfria men det är sportlov så då får ju tjejerna ändå inte gå på förskolan... men vi har ändå tagit der ganska lugnt. 

I måndags fick de åka och sova hos mamma och pappa, på tisdag gick de på stan och på bio med mormor. Onsdag hade vi mjukis hemma dag och morfar kom på besök och var barnvakt när jag var iväg på ett möte. I torsdags besökte vi lek och bus med Emma, Andreas och Tyra och på kvällen kom mormorn för att sova över, fredagen hade vi först pyjamasmys i soffan med mormor, sen klädde vi oss ich gick för biblo-mys, sång och pysselstund på biblioteket. Åt lunch nere på byn innan vi gick hem. Idag var det kalas inne hos grannen flr deras nu 8-åriga Luna ❤️ 
Och imorgon ska Freya dit på barnkalas och Thea ska på dans. Fullt schema ändå men vi har även hinnit med mycket vila och uppladdning...
(null)

(null)

(null)

Tjejerna delar ju rum nu också. Alltså ännu mer renovering (små saker) och ännu mer inredning 😂🙈 lillebror fick flytta in (tillbaka) till vårt tidigare sovrum, just nu är det ett kaosrum med delar av Freyas leksaker och vincents möbler och kläder i ett rent bombnedslag. 
Men! När vi täckt dörrhålet som gick in till tidigare garderoben så ska jag måla om även där. Jag har hittat en fantastisk blå nyans som jag vill måla i matt färg på väggen. Sprang över 5 fantastiska tavlor som kommer vara pricken över i, jag vill även att Johan bygger en hussäng i mått med tjejernas växasängar med ribbbotten så kan den stå där redan nu och vi kan natt honom och ligga bredvid redan nu. Spjälsängen kan ju stå kvar inne hos oss tills gan vuxit ur den. Nu har vi ju tagit bort ena sidan och gjort den till en större bedside cribb men med bättre madrass. 
Hoppas jag nästa gång kan ge er några bilder på förändringarna. 
Tjejernas rum ska vi ju också sätta igen en dörr från vardagsrummet. Blir en vägg till att måla i min fantastiska minty breze färg. Och inne hus tjejerna ska lite renoverings tapet upp. Även dit  sprang jag över fantastiska tavlor som kommer höja känslan, men blev genast bättre nu när jag fick möblera om.  (null)
Över är fler och under efter. Men det kommer nya bilder när det börjar arta sig. 

Puss & kram