Lördag 23/11

En månad kvar till jul och lite mindre än  4 veckor kvar till vårt rutinultraljud. Längtar ihjäl mig! 

På måndag börjar jag jobba igen. Efter ca 2.5 månanders sjukskrivning. Jag har bett om att få andra arbetsuppgifter då jag fortfarande mår extremt illa på kvällarna och oftast fortfarande kräks då. Jag äter fortfarande tabletter mot illamåendet och jag blir liyte yr och yrslig så jag undviker truck och bil. Jag blev erbjuden att jobba 5-14 med logistik uppgifter. Vilket känns bra så här i början. Så måndag morgon börjar jag kl 5.  Ska bli skönt att göra saker igen och träffa folk, få tiden att gå. 

Hemma har jag börjat få dille på att boa. I torsdags slog det mig på riktigt att det ligger en bebis i min mage. Hur sjukt är inte det? 
Fram tills nu har jag varit gravid, ställt in mig på att vara i ett tillstånd som gravid. Men nu slog det mig att det verkligen är en bebis.
❤️❤️❤️ 

I veckan hittade jag en billig begagnad säng till vincent, en på ben. Så den flyttade in i fredags, så stolt han var! En stor säng (en juniorsäng) nu har jag även fått tag på sänglådor att ha under den. För leksaker 😍 så nöjd. Men jag blir ju som Eva Röse i blocket-reklamen. Typ beroende. Av att fynda.
Vill köpa mer och mer. Så nu ska jag försöka få fatt i en svart malmbyrå till vincents rum och kanske en svart expedit om jag inte hittar någon annan förvaringmöbel passande i hans rum, helst hade jag velat måla om men många andra rum före i kön. 
Freyas rum ska jag försöka få klart i veckan. En renoveringstapet. Färg till väggen. Krokar att ha på väggen, en anslagstavla från Ikea (skådis) ev en hylla, och en läslampa till sängen... 
(null)

Hon vill ha väggarna i turkos/ljusblå som nederst till höger, sen har vi valt resten ihop. 
Vi har en helkroppsapegel som ska upp också. 

Och lite små saker som förvaring och någon ljusslinga. 

Thea ska också få ordning på sitt rum, så småning om, hon ska nog få den här som fond 
(null)

Thea har en lila period. 

Så finns lite och fixa och hållas med. 
I vårt sovrum ska det upp renoveringstapet på 2.5 vägg och sen målas grått, vi letar efter en sån bred hemnesbyrå som vi kan lägga vår skötbordsdel (från förra skötbordet) på, det får bli kombinerat och när vi inte använder skötbordet har vi byrån kvar för förvaring. Igår monterade vi och ställde vi upp spjälsängen. Liiite tidigt men den stod där nere och väntade. Känns lite mer verkligt nu. Även en hennes byrå som är lite högre med två mindre lådor upptill skulle vi behöva få tag på. För bebisens grejer, kläder och sängkläder, växa kläder m.m 

Känns som jag har en ganska bra plan iaf... 

Freyas rum får bli klart först, pararellt med väggar inne hos oss, möbler får komma allt eftersom jag fyndar det vi letar efter till bra pris.  

På tal om något annat, så har jag i år lyckats få tag på alla julklappar till barnen begagnat. 

Thea har önskat sig en sminkdocka med tillbehör och en docka som kan kissa och äta och greja som hon sett på maxi, 
Jag lyckades hitta exakt dessa grejer hos samma säljare inkl frakt blev det samma pris som hälft av ordinarie priset 🙏 
Freya önskar sig squishys (stavning?) lyckades köpa en pappkasse med typ 20 st. Även hon vill ha en smink docka så det behöver jag hitta en. Och till Vincent har vi hittat 20 st dinosaurier. 

Till freyas födelsedag kommer vi köpa något nytt, skruff-a-luvs. 🙈 


(null)
Förra årets jul hos faster Petra