11 juli måndag

Händer mycket nu.
Panel påväg upp på huset.

Sen har vi varit en dag på holmen. Klappat djuren, åkt karusell, åkte båt över till Stadsparken, badade i plaskdammen, gick upp på stan och åt lunch, gick i lite affärer

Förra helgen var vi stugan och fixade med lite av det sista på uterummet. Vi var en dag i Köping och plockade bär i svärisarnas trädgård och lånade Johans syrras pool.
Vi har lekt med viola och Vilmer, och i lördags träffade vi Erica och tjejerna.

Johan hade planerat att åka i väg med ett grabb-gäng. 5 killar som skulle åka på casino i Stockholm. De åkte runt lunch på lördagen och kom hem 4.15 morgonen till söndagen.
Så tjejerna och jag gick till Erica, Freya hade varit blöjfri från 9 på morgonen, en halv olycka då lite av nr två hamnade på golvet men hon fann sig snabbt och sprang till pottan och där kom resten och även kiss.
Hemma hos Erica gick hon på toaletten två ggr. Vadade pool och hoppade studsmatta.
Vid 16 gick vi till Ica, då fick hon ha en blöja.
Sen ville hon inte ta av den. Vi gjorde hamburgare och Erica och jag drack öl till, jag är ju annars inget big fan av öl, jag dricker helst vin/cider till maten om det ska vara alkohol men efter graviditeten med thea så har bag faktiskt börjat tycka det är gott.

Vid läggning av tjejerna gick vi hem, och typ 19.45 sov Böda tjejerna. Jag hade supersvårt att sova så jag samlade inte mänga timmar.
Söndagen tog jag tjejerna och gick till Julia, Viola och Vilmer och lekte så Johan kunde få sova ut. När han vaknat kom han och hämtade oss och vi gick fram på byn för att äta lunch, sen åkte vi och handlade till kvällens grillning. Jeanette, Anders och Luna kom. Vi planerade och fixade lite inför Kolmården trippen som blir i veckan.

Det är nog en ganska bra uppdatering om vad som hänt Johans första semestervecka.

Idag är vi i Köping, mitt huvud är inte riktigt på banan, åska i luften och huvudet snurrar. Försökt vila bort det. Ska ta mig ut och plocka av lite hallon och vinbär innan vi åker mor Örebro. Vi skulle träffa Petra och Jonas. Gå i lite affärer och äta på käk.

Onsdag till torsdag blir det Kolmården och bamseland.

Puss