31 oktober lördag

Just varit på freyas dans. 
Och idag var det vår underbara Erica som höll i den 💕 åh så roligt det var och vad glad Freya var över son nya body med tyllkjol 😍 var inga som helst problem att klä henne i morse. 
Nu sover båda tjejerna i bilen och vi är på väg till Köping.
Tjejernas kusin Tyra och deras farbror Per (Johans bror) är hemma hos faster Petra och kusin Juno, så det blir nog full fart och massa bus ❤️ 

Torsdag och fredag var Freya ledig frön förskolan, hag trodde ju iofs att vi skulle ha henne hemma hela veckan då det är höstlov, men då hon är under 3 så får hon gå ändå. Så måndag då var förskolan stängd, då bokade vi in Lekparkshäng med ett gäng mammor och barn. 
Vi fick fantastiskt väder och så grillade vi korv till lunch och åt utomhus Vår lilla ute-tjej. 
Tisdag så var det dags för uppföljningssamtal av inskolningen på freyas förskola. Det var ju m, bara bra, hon är glad och lätt att ha att göra med, vi är också nöjda med förskolan och pedagogerna och det rar ju typ 1 min att lämna på morgonen, in av med skorna och upp på hyllan, av med jackan (om jag fått på henne någon jacka) av med mössan, en puss och en kram "hej-åå" säger hon, vinkar och går in. 
Så lycklig över hur enkelt vi har det med förskolan. 
Hennes värsta trotts rör ytterkläder eller kläder öht. Hon vägrar. Så senaste veckan har det typ sett ut så här på väg till förskolan. Strumpbyxor, linne och tunika/klänning och skor. 
Ingen jacka och ingen mössa. 
Tur vi bara har 5 min till förskolan.


Efter samtalet tog Thea och hag bilen till BVC, stannade till på öppna förskolan och stöd skrev upp oss, kommunen och så vill ju ha statistik på hur många som utnyttjar öppnaförskolan för att se om den är värd att ha kvar och hur många pedagoger som behövs, och jag tycker den är fantastisk och bra att ha, så när vi ändå är där passar vi på att skriva upp oss. 
5 månaders kontroll och sprutor för Thean 💕 
Hon väger nu 
6989g 
66.5 cm lång

Sprutorna gick bra... 

När Freya var 5 månader
Vägde hon 7200g 
Och var 65 cm 

Så 200g tyngre och 1.5 cm kortare än lillasyster 

De blir också mer och mer lika varandra. 

Nu är vi snart framme så dags att posta.