Onsdag

Nu har det varit sådär mycket igen... 

vi har fullt upp. Förra veckan började ju Johan jobba igen. Han började nytt jobb då han fick ett erbjudande han inte kunde motstå. Så nu är han butikschef i Hallsberg. 
Förra veckan var han på upplärning och så även denna vecka. Han har börjat 8 och slutat 19.15 åkt strax efter 7 på morgonen och kommit hem närmare 20... i natt och i morgon natt sover han borta i Arvika.

Så det blir rätt mycket att jag roddar barnen själv. 

Vi har nu satt tjejerna på förskola tisdag, onsdag och torsdag då de har extra mycket pedagogiskt på förmiddagen då och frilek efter lunch, så de får ut så mycket sommöjligt. Jag ska snart åka och hämta dem och så blir det mellis hemma innan vi ska laga grönsaksgratäng och falukorv efter recept i matkassen. 

Imorgon är vi lediga och förmodligen blir det lek med vänner innan ridningen, mamma kommer och stannar sedan torsdag till fredag då ho är ledig och då tänkte vi åka till badhuset. Jag kan äntligen bada igen då såret i magen läkt, Vincent får väl följa med och sitta o babyskyddet på "land" tror inte han får/bör bada badhus förens han är drygt 3 månader. 
Köpte ny badkläder till tjejerna, tankini så vi kan gå och kissa utan att behöva dra av och på tight strulig baddräkt. 
75kr st 

Var även på bvc Igor och lillprins hade gått upp 300g på en vecka och vuxit 1cm


Nu 4400g och 55cm. 7 veckor blir han på lördag. Tänk vad tiden springer iväg, 
Känns som flera månader sedan han föddes men det var ju bara 1.5 månad sedan. Förmodligen förvirrar det lite att han kom när det var sommar ute och plötsligt blev det ju höst, väldigt markant. 
Knäpp i huvudet som jag är längtar jag såklart tillbaka lite till att vara höggravid och förlossningen och allt det där. 
Men hur underbart är det inte att ha honom i famnen istället? 


Nu har vi invigt garderoben i strl 56, min lilla Newbie prins... herregud så mycket begagnat jsg köpt i det märket, han kommer typ inte ha några andra kläder. 
Mycket mer Newbie än vad tjejerna haft, de har aldrig varit några riktiga Newbie tjejer.