Tisdag

Kl 4.30, varit vaken 2 h. Somnade iofs ganska tidigt, strax innan 22 kanske. Efter att ha vilat typ hela dagen. Men nu ligger jag här, vaken. Ingen lillebror på gång. 

Hela dagen har varit småkonstig. 

Mamma jobbade i helgen och är ledig nu måndag tisdag och börjar jobba onsdag eftermiddag igen. Så hon och pappa ville ha tjejerna, vi tackar och tar emot, tjejerna älskar att vara där och jag får vila, vilket behövs. Så i söndags lämnade vi två spralliga tjejer i Mullhyttan efter att vi firat svärfar som fyllde år. 

Så i morse fick jag sovmorgon. 8,30 klev jag upp när tjejerna ringde FaceTime, sen har Johan slipat och tapetserat i Theas nya rum, vi har haft en ny serie på, på tvn, hela dagen, fick ett snabb-besök av min faster som ville se om lillebror fortfarande var kvar på insidan. Johan köpte sallad till lunch. 

Efter lunch började min mage spänna ordentligt, under förmiddagen hade det molat lite, men spände det och gjorde ont... 
hela eftermiddagen högg och spände det.. så passa att jag kände att det gjorde ont men inte var värkar. Hela magen började bli som ett enda stort blåmärke, vi var en sväng på Bauhaus sen hem igen... kvällen fortsatte i samma mönster, och jag hoppades att det snart skulle eskalera, visdt gjorde det lite ondare men fortfarande inger riktigt. 

Tog två alvedon och en varm dusch. Fortfarande en mage som ett stort blåmärke, fortfarande hugg och ilningar, smärta i mage och rygg. Vi gick och la oss, jag somnade fort och vcsknasw vid 2 och nu har jag bara en trött mage med livlig lillebror i. 

Längtar ihjäl mig efter att det ska starta nu. Längtar efter en förlossning. Längtar efter lillebror. Det vore ju så skönt också om det ville starta när vi ändå har barnvakt. 

Idag gick vi in i v 39, 7 dagar till bf... 
eller imorgon (idag) går vi in i v 36, 27 dagar kvar. 
Men om 15 dagar har vi tid på specialmödravården och bedömning. Så längre än så borde det inte vara... 
jag önskar så att det kommande vecka startar av sig självt. 


Börjar bli gigantisk nu ❤️
V40 (39+0), v37 (36+0)