22 maj söndag

Så var helgen över. 
Vi har ändå hunnit med massor. 
I fredags åkte Johan två vändor till tippen med sten, vi gjorde oss sedan i ordning och besökte Bauhaus och sen åkte vi in till saluhallen och åt burgare på käk ihop med Emil. 

I lördags vaknade jag till dukat frukostbord, Johan hade bakat scones och lagt upp kvarg och bär varvat i ett glas. Min fantastiska man! 
Vi åkte ännu en sväng till Bauhaus och sen lastade vi släppet fullt med grejer som är mammas och pappas och åkte ut till stugan med dem, vi blev kvar ett tag, min lillebror var där och han fyllde år i fredags så vi hade med ett paket. 
Vi grillade och åt mat, tog en promenad efter maten och tog på tjejerna pyjamas så de kunde somna i bilen på vägen hem. De somnade och vi kunde lyfta över dem till deras sängar. 

I morse var Johan till Ica när se öppnade kl 7 och vi dukade frukostbord tills han kom hem, under helgen har Johan varor massa vändor till tippen med diverse sten och skräp från trädgården, han har även satt igen med trall under terrassen. 
Vi väntar på bättre väder så vi kan olja terassen. 
Vi åkte sen om till min mosters lägenhet och flyttade ut det sista som skulle ut till min mormors stuga. Åkte dit och fikade, tjejerna åt lunch. 
Fick med Emil hem som kunde hjälpa Johan att "riva" en mindre mur, medan jag gick över till Emma med barnen, Emma barnvaktade och jag klippte hennes och vår gräsmatta. Sen åt vi taco och nu har Thea precis somnat och Freya försöker göra allt för att hålla sig vaken. Men hon ger nog upp snart.