Onsdag

Jaha, och vad har jag gjort på morgonen? 

Vi börjar väl med att Johan sov i Köping i natt, sparar pengar på färdmedel och jag skulle ju ändå bort. 
Var hos moster en sväng igår kväll och tittade på rock of ages. 

Kom hem strax innan 22 och det blir liksom konstigt, tomt, kallt och tyst. 
Visste inte hur jag skulle göra, gå och lägga mig fast jag inte var riktigt trött? Slå igång tvn och Zappa lite innan jag upptäckte att jag faktiskt var trött?

Igår var det dessutom kallt ut! Och bör tvn eller lamporna inte varit på hemma på hela kvällen, var det lite kyligt även inne. Ja, men jag vet! Jag sa att det var lite kyligt! Ni andra hade frusit ihjäl, haha... Men men. Fönstret är fortfarande öppet i sovrummet och jag sov fantastiskt i natt med endast ett toalettbesök, vaknade iofs fler ggr när jag behövde vända på mig (inte lika lätt med magen i vädret) och varje gång har jag fått en hälsning från vårt älskade barn på insidan, två knuffar och någon spark varje gång jag vaknat. Så himla mysigt <3

I morse var det så där perfekt, lagom varmt under täcket och jätte kyligt utanför, sådär så man överväger att tt ligga kvar i sängen hela dagen!
Vaknade strax innan 8 och puttade på Smilla så hon kom in under täcket istället för att ligga utanpå det, mys. Ännu varmare och mysigare. Bebis sparkade, Smilla kurrade och tryckte huvudet och kroppen ännu mer mot min magen. Super mysigt! <3

Sen strax efter 9 gick vi upp, tog sovmorgon :) åt frukost, blev cornflakes med blåbär från sommarstugan, hårt bröd med leverpastej, ett glas äppeljuice från svärfar (utan tillsatt socker) och en kopp kaffe. Super start!

Vad gjorde jag sen? 

Jo, för jätte många månader sen, typ när vi var i v 10 hittade jag en sida som radat upp olika sidor och ställen där man kan få hemskickat och hämta ut gravid/baby boxar med prover och saker till bebis. 

http://www.minbebis.com/gravidpaket.html

Där är adressen, så jag fyllde i de som var gratis.
Och jan ny hämta ut en babybox på babyproffsen 
En baby to Be box på apoteksgruppen och får ett startpaket från pampers
Hemskickat även ett från allt för föräldrar, ska in och besöka libro och se ,
Den länken funkade inte riktigt. 

Så himla mysigt. Så ni gravida och nyblivna föräldrar , in och läs om det är något paket ni inte hämtat ut.
<3 



ska starta dagen nu med att diska. 

/Sofie